Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found The West Forest Final

Sunday, March 6, 2011Denmark

Nogle gange sker der noget helt uventet, når man er på geo-tur. Det var tilfældet her ved bonus-cachen!!! Da vi nærmede os nulpunktet, spottede Ulf et meget oplagt gemmested. Det var dog Titan, der nåede først frem til stedet, og sjovt nok syntes han, at et andet sted (ca. en meter væk) var meget mere interessant. Det havde han ret i, for et øjeblik senere hev han cachebeholderen frem fra sit skjul. Men hvad var nu den af??? Seneste logning i bogen var fra 2007!!! Det kunne jo ikke passe, for vi havde set logninger online fra 2011!

Vi vendte os om og kiggede det sted, Ulf havde spottet, og minsandten om der ikke også lå en cache der! I den originale beholder lå der en TB (Casper Duck), som i den grad trængte til at komme videre på sin rejse! Den tager vi med til Arizona (hvor ejerne bor).

Som et lille kuriosum kan vi nævne, at den originale cachebeholder har klaret vind og vejr bedre end erstatningen (som er ret fugtig indvendig).

Serien her i Vesterskoven er helt klart anbefalelsesværdig, og vi tildeler derfor bonus-cachen et favoritpoint. Ved lejlighed vil det måske være en ide at udskifte nogle af cachebeholderne til en mere vejrbestandig model. Desuden er der, så vidt vi kan bedømme, behov for justering af et enkelt waypoint i 'Downhill to the spring', men helhedsindtrykket er rigtig godt, og naturoplevelserne er i top!

Tak til explore2 for oplevelserne i Vesterskoven!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

De to cachebeholdere :-)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page