Skip to Content

View Geocache Log

Found it Owe found Lungälvsravinerna 3 - Björken

Wednesday, 27 August 2014Värmland, Sweden

Första gången jag går hela denna strecka vid ett och samma tillfälle. Har traskat bitar av leden tidigare men jag tror att det vart några nya passager. Har mestadels besökt sidoravinerna såsom Kampdalen och Djupa dalen från nerifrån Lungälven och upp till dess övre del.
Efter det myckna regnandet på sistone är det mycket vatten i älven men mestadels har nivån sjunkit undan så det går att komma fram utan några problem. Det är bara på ett ställe där jag får gå runt vid ett bäckutlopp i älven. Där flyter slutet av en bro i vattnet och jag kan inte bedöma djupet och jag avstår från att testa.
Vissa av cacherna hittas snabbt utan problem, medans andra får jag leta efter en stund. Och två stycken finner jag inte över huvud taget. Upplever vid några av gömmorna att min nollpunkt är allt för långt ifrån cachen för att jag ska vara helt nöjd. Som mest är det 35 – 40 meter. Vet inte om det är min gps som spelar mig ett spratt eller om dom angivna koordinaterna i dessa fall inte stämmer.

När jag når den sista cachen vid ”Forsen” är det bara att återvända samma väg jag kommit och det börjar så smått kännas i benen med alla upp- och nedförbackarna. Efter knappt fyra timmar är jag så åter vid bilen.

Här ligger cachen helt öppet. Döljer den när jag har loggat.
Tack för cachen!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page