Skip to Content

View Geocache Log

Found it biffsjef found Klatrejul#21 Pinus sylvestris

Sunday, December 21, 2014Oppland, Norway

Co {*FTF*} kl.12.15 sammen med Lsk.

Både jeg og Lsk hadde klare formeninger (for å si det mildt):) om hvor dagens Klatrehjul ville komme, så vi hadde avtalt å ta en tur til Hadeland i dag. Først og fremst for å besøke dagens luke, men også for å ta en tur innom et par andre uprøvde utfordringer på disse traktene.
I dag kom alle cachene tikkende inn tidlig, så vi dro fra Oslo litt over kl.10 med bilen full av utstyr. Og da vi dro sto bilens tempmåler på -5,5, men begynte å synke med en gang vi passerte oslogrensa og endte på -10,5 da vi var fremme på Harestua..Brr Kaldt klatrevær..
Men så var det oppgaven da. Ingen av oss skjønte bæret ved første øyekast, men Lsk brukte reisetiden flittig og trodde et lite øyeblikk at han hadde løst den.. Men nei, det var nok feil..vi måtte ha hjelp!:)
Og den kom faktisk før vi rakk å spørre..jula er en deilig tid:)

Med de rette tallene i havn satte vi kursen mot gz, og etter en liten tur i moderat mengde med snø, var vi fremme ved det vi antok var riktig tre. Vi kunne ikke se noen slags beholder fra bakken samme hvor mye vi kikket, så den er godt gjemt. Bare å få opp tauet og komme seg opp.
Men alt går liksom litt tregere nåe det er så kaldt, måtte ha noen forsøk før tauet var på plass der jeg ville ha det.
Mens vi holdt på med dette kom Ormputt med frue og geodogg ruslende. Han hadde hatt en finger med da denne ble utplassert, så han var nok litt spent på om vi ville finne luringen oppi der.
Lsk hadde fryst nok og ga klar beskjed om at han skulle klatre, så da tau og tilbehør var på plass var han på vei opp. Teknikken begynner å sitte ganske bra så det tok ikke lang tid før han var to-tre meter fra toppen, men fortsatt uten å se det han var ute etter...
Først etter litt mer nitidig studering av detaljene kom det beskjed om at rakkeren var avslørt. Der ja!

Da var det bare å pakke sammen utstyret før det frøs fast, og ta en prat med Ormputt før turen gikk videre til Gørvomma.
Legger så klart igjen en blå sløyfe her!

Tusen takk til TSH98 for en morsom oppgave og tricki cach, her stod utfordringene i kø,
og riktig God Jul!

Funnet på tur med Tia.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page