Skip to Content

View Geocache Log

Found it HerrTeamDavidsson found Brattforsturen #032

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

{*FTF*}


TFTC


Dags för avslutning av dagen med ett par nya burkar som MrZaibot hade utlovat. Vi skulle sedan ta en tidig kväll vid tältet och mysa med ett par kalla efter en otroligt varm och lång dag. Men tokstollen hade lagt ut hela den här serien istället, så vi fick ju jaga runt i tre timmar nästan.Helt galet. Jag tror vi var tio personer som ville kalla oss jägare, men flera verkade inte ha samma syn på konceptet "jaga" som andra har . Nåja, det verkade som alla hade kul, trots att några stöddiga utbölingar nog tog en del plats , och snart hade vi fått upp ett bra tempo på samarbetet. Vila får man göra sedan tror jag vi sa. Det blev några riktigt roliga timmar längs de dammiga vägarna (När man såg hur SysterHax körde kom iaf jag att tänka på de kända orden "Hon kör sin röda MG, genom vildhavre och vallmo, och det dammar som om fälten brann"), och vi avslutade med gofika och FTF-ljug på det öppna etablicemanget i staden, Cirkle K. För vår del blev det sedan tältresning och kvällsbad innan John Blund fick komma och hälsa på.


Vilken helg! Eller nu råkar det inte vara helg, men på semestern känns de flesta dagarna som lördagar och söndagar . Systerhax och jag sov hos barnens mormor och morfar, och vi går upp före dem alla och drar iväg västerut. Målet är ett par upplevelserika dagar i Värmland och vi är kittade för allt, men har inte någon helt exakt plan, utan bara många idéer. Vi startar med en trail på MTB längs västra sidan av Alstern, och även en rackare i Alstern, följer upp det med de färglada serierna på östra sidan av sjön. Sedan blir det event vid Kalhyttan där ett större släpp sker och vi tvingas på jakt i flera timmar. Efter ett superskönt nattbad och tältnatt vid Yngen blir det ca 16 km paddling i den sjön, innan det är dags att åka hem och packa om för nästa del av semestern. I Pennybridge möts vi av spontanmiddag hos en uppsättning grannar och tårtfika till nattmacka hos nästa. Livet har allt bra många goda stunder. Solen stod som vanligt denna ändlösa sommar helt ohotad på himlavalvet hela dagen, och värmen var hela tiden tryckande. Tacksam för att SysterHax såg till att få med mer vatten an jag tänkt. Ett stort tack för er som spridit ut plast i naturen som gav oss en anledning till denna friskvård. Vi kommer tillbaka!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page