Skip to Content

View Geocache Log

Found it juhanili found #8 Körömöllitär

Sunday, 03 March 2019Finland

Jättiläisen lapasta tuli sovitettua lähes kymmenen vuotta sitten. Niinpä olikin mukava yllätys kun tarinalle viimeinkin tuli jatkoa ja vielä oikein roppakaupalla.

Sunnuntaiaamu valkeni kauniin aurinkoisena ja mukavan kuulas pakkasilma näytti mittarissa rapiat seitsemän miinusastetta. Niinpä uskoin hankikannon olevan kohdillaan meikäläisellekin möhkäleelle kun vielä pääsin lähtemään liikkeelle jo yhdeksän maissa.

Ja tosiaan hanki oli melkein kuin kiveä, pääosin tuskin jäi edes pohjakuviosta pintaan jälkeä. Kierroksesta sai mukavan hikilenkin eikä reitinvalinnoissakaan ollut vaikeuksia kun sen verran oli metsään jäänyt jälkiä ja kaikki purkit löytyivät vaivatta.

Kiitokset mukavasti ulkoiluttaneesta kierroksesta, palatessa parkkinaatteihin siellä oli jo toinenkin auto jonka TB koodi piti tietysti ottaa talteen.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page