Skip to Content

View Geocache Log

Found it nordis77 found Klockan är 4

Tuesday, 31 May 2016Värmland, Sweden

Härligt väder och börjar sent. En tur till Filipstad fick det bli. Planen var klockorna som jag inte tidigare loggat, men som ligger lösta. Jag skulle ta så många jag hann eller tills jag tröttnade. Blev väl inte riktigt som planerat, blev tom bättre.

Här hade jag inte en aning om vad det handlade om, men så en sväng så råkade jag komma i kontakt med detta. Började febrilt att leta bland olöst klockor för att se vilken det va som handlade om detta. Jag kom inte riktigt i mål, men det verkade som om tidpunkten skulle infalla just den dagen, jag lät fliken va öppen och tänkte inte mer på det. Några timmar senare så gav den sig till känna.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page