Skip to Content

View Geocache Log

Found it HerrTeamDavidsson found Brattforshedens reversecache

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

Mugglare fann siffror efter att ha hjälpt oss leta. Fick trevlig pratstund, och sedan en rätt kort tur till finalen, vilket passade oss utmärkt. Fin rastplats. Här borde vi tagit lunchen vi nyss lagade på en parkering...


Mål två var färgserierna öster om Alstern, men även ett par andra rackare bockades av. Innan turen inleddes stärkte vi oss med fin naturlunch i skogen, sedan satte vi fart med Olof och hand konditionerade, kylda luft. Vi hann precis så långt som vi tänkte för att hinna ordna med kvällssallad till eventet som MrZaibot skulle hålla i trakterna.


Vilken helg! Eller nu råkar det inte vara helg, men på semestern känns de flesta dagarna som lördagar och söndagar . Systerhax och jag sov hos barnens mormor och morfar, och vi går upp före dem alla och drar iväg västerut. Målet är ett par upplevelserika dagar i Värmland och vi är kittade för allt, men har inte någon helt exakt plan, utan bara många idéer. Vi startar med en trail på MTB längs västra sidan av Alstern, och även en rackare i Alstern, följer upp det med de färglada serierna på östra sidan av sjön. Sedan blir det event vid Kalhyttan där ett större släpp sker och vi tvingas på jakt i flera timmar. Efter ett superskönt nattbad och tältnatt vid Yngen blir det ca 16 km paddling i den sjön, innan det är dags att åka hem och packa om för nästa del av semestern. I Pennybridge möts vi av spontanmiddag hos en uppsättning grannar och tårtfika till nattmacka hos nästa. Livet har allt bra många goda stunder. Solen stod som vanligt denna ändlösa sommar helt ohotad på himlavalvet hela dagen, och värmen var hela tiden tryckande. Tacksam för att SysterHax såg till att få med mer vatten an jag tänkt. Ett stort tack för er som spridit ut plast i naturen som gav oss en anledning till denna friskvård. Vi kommer tillbaka!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page