Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nakuichia found Klockan är 18

Friday, 08 July 2016Värmland, Sweden

Idag var det fredag, och det innebär att sluta tidigare på jobbet, så efter att ha ätit på thairesturangen men familjen och min faster så begav sig jag och mugglarpojkvännen iväg för att logga klockor.
Efter en ganska skakig tur på en dålig väg så möttes vi av regn vid de två första klockorna som vi skulle gå till. men vi hade kängor på oss och regnrockar så vi klarade oss förvånande bra.

Detta var en av de jag hade mest problem med att lösa, som tur är så är pojkvännen riktigt bra med att använda datorn så när han fick se detta tog det inte lång tid innan han fick fram det jag ville ha.
Vid loggandet gick det riktigt smidigt att hitta burken och snart fanns mitt namn på loggremsan också!
TFTC! :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page