Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nakuichia found Klockan är 19

Friday, 08 July 2016Värmland, Sweden

Idag var det fredag, och det innebär att sluta tidigare på jobbet, så efter att ha ätit på thairesturangen men familjen och min faster så begav sig jag och mugglarpojkvännen iväg för att logga klockor.
Efter en ganska skakig tur på en dålig väg så möttes vi av regn vid de två första klockorna som vi skulle gå till. men vi hade kängor på oss och regnrockar så vi klarade oss förvånande bra.

Denna var verkligen inte lätt, jag och Robin satt båda två länge och klurade på denna, men kunde verkligen inte hitta en lösning. Men efter en del sökande och letande hittade vi ett verktyg som kunde hjälpa oss att knäcka denna.
Att logga denna var betydligt mycket lättare än att knäcka den.
Tack för denna!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page