Skip to Content

View Geocache Log

Attended kvicksand attended Glöggmingel

Saturday, 03 December 2016Värmland, Sweden

Som vanligt ett trevligt event med gänget. En ny bekantskap i form av Swemil, ändå från Norge var med idag. Annars bara välkända ansikten. Alla såg som vanligt fram emot att ta del av Bagheras statistik, och i år hade han även ett ess i rockärmen och ordnat med en svår men rolig tävling också. Otippat så blev det Nordis som tog hem tävlingen och jag på en klar andra plats, det var inte fy skam.
Och för att fortsätta tala om den omtalade listan, så vet jag att jag höll på att ställa till det rejält med att helt plötsligt byta bostadsort. Som tur var så var det kortvarigt och vi kunde råda ordning på statistiken igen. Förra året var jag inte ens kvalificerad att vara med på denna lista, så jag känner mig faktiskt riktigt duktig som petat mig in i år. Nu har jag även satt upp en hel del mål för geocachingåret 2017, så vi får se vart man kvalificerar sig då. Den som lever får se.
Just när vi skulle börja avrunda för kvällen så dök det upp en ny cache bara några hundra meter bort. Det har gjort det förut vid några event i Filipstad, och jag misstänker att det inte var sista gången heller. Denna Förra gången var det en myst, denna gång en trad.

Tack CO för ett trevligt event, god glögg och som vanligt ett välkomnande och trevligt event. Hoppas jag är ledig när nästa event ordnas.

Redo för eventInget glögg-event utan lussebullar.
infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page