Skip to Content

View Geocache Log

Found it SisselHultgreen found Utsikten - Selforslia

Wednesday, 15 July 2009Nordland, Norway

På tur ned fra Storhaugen, sto Utsikten for tur. At denne var en luring, det visste jeg. Jeg har lett etter den flere ganger, uten hell. I tillegg har jeg sett at jeg ikke har vært alene om å plages. GPSRen vlledet meg litt, men jeg fkk hjep til å komme inn på rett spor. Likevel lette jeg både lenge og vel, før denne cachen endelig lot seg finne. Gleden var stor, da loggen ble signert med kalde og stive fingre. Klokka var da rundt midnatt. Etterpå signerte vi trimboka, og satte oss utenfor leskuret og nytte utsikten og resten av sjokoladen.

Her skulle jeg avsluttet med Takk for cachen og turen, MEN kvelden slutter IKKE her. Vi ruslet ned av lia, og jeg tok farvel med turvennene nede ved Skogveien. Jeg satte meg i bilen, og kjørte hjem Vel hjemme var klokka blitt over 1 om natta, og til tross for arbeidsdagen som ventet neste morgen klokka 8, ønsket jeg å logge funnene før jeg tok kveld.

I forbindelse med logginga, ønsket jeg å legge inn noen av bildene tatt på turen. Men jeg kunne ikke finne kameraet. Jeg lette i lommer, rompetaske og i bilen. Under setene, og overalt hvor det kunne tenkes å ha forsvunnet. Kameraet var søkk vekk. - og jeg var trøtt! Det begynte sakte å demre for meg at kameraet måtte ligge igjen enten på Storhaugen eller på Utsikten.

Jeg måtte gå noen runder med meg selv, før jeg greide å bestemme meg for å gå tilbake og hente kameraet. Hedigvis har jeg en snill sønn, som sammen med en kamerat, ble med meg på turen. Vi dro innom Esso og kjøpte is, brus og sjokolade - litt belønning måtte guttene få.

Jeg parkerte på nytt i Skogveien, og startet stigningen mot Utsikten. I min visdom fant jeg ut at jeg skulle ta en snarvei rett oppover bra bommen ved veien. Det ble en slitsom tur, med mye buskbrasing. Jeg gikk fremst og banet vei, og store deler av veien måtte jeg bane meg frem i ville vekster som rakk meg helt opp til ansiktet.

Etter hvert kom vi til et bekkefar som til dels var uttørket, så vi fulgte det oppover til stien mot Jo Pennelsa. Der tok vi av mot stien opp til Utsikten, og det ble straks lettere å gå :-)

Vi gikk og gikk, og guttene sto for underholdninga. Det ble litt Borat og Brüno, noe Village people samt etterapinger av Bye og Rønning immitasjoner. Vi hadde det ikke kjedelig. Det at vi var overtrøtte gjorde alt enda morsommere, og snart var vi oppe ved Utsikten - og der lå kameraet :-)

Ny signering av trimboka klokka kvart over 3 om natta. Guttene fikk lett etter cachen, men ga opp, og måtte få den vist. Sjokolade og brus ble nytt, før vi startet på nedturen.

Vi var hjemme og i seng klokka halv 5, og klokka 7 var det å komme seg opp og på jobb.

Nå venter middagskvila :-)

Vil takke for en flott kveld og natt-tur til cacheeierne. Jeg fikk virkelig trimmet, og jeg koste meg stort på tur. God natt...

Turfølget mitt andre turen - Morten og Jens-Olaf

Additional Images Additional Images

Turfølget mitt andre turen - Morten og Jens-Olaf Turfølget mitt andre turen - Morten og Jens-Olaf

Der var kameraet... Der var kameraet...

Mo i Rana ses i bakgrunnen Mo i Rana ses i bakgrunnen

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page