Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ormputt found Ship O'hoy!

Wednesday, December 17, 2014Oslo, Norway

Ut på tur med TSH98, biffsjef og Tia

I dag var GPS`n laste med kun Klatrejul og Xmas cacher, ikke det at vi hadde planer om å ta alle men et utvalg var på blokka. Desember er en hektisk måned på mange måter og i år har vi ikke fått til så mange fellesturer som vi hadde håpet på.
Hentet biffsjef i me casa og første målet var Xmas#2 for andre gang da TSH98 ikke hadde hatt gleden av den turen enda. Etter nok en oppvarming på min favorite julecache i år suste vi ut i de urbane strøk som tre vise menn … i en tynn tråd!

Her i området har vi vært før, ikke så langt unna i hvertfall:) Vi fikk en hel parkeringsplass for oss selv og det var første gangen i dag, mye folk på farten en onsdagskveld i Oslo. Som vanlig tok vi beinveien ned og fant en sti til slutt. Resten av veien frem til cachen var enkel navigering. Nå hadde for alvor begynt å snø, veldig fint var det. Utsikt til mye rart fra cachen og det hadde vært en benk her også for de som ville sitte å se på utsikten fra bakken.

Takk for turboksen, god jul til CO!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page