Skip to Content

View Geocache Log

Found it eproh found 2. Suuret säveltäjät, Wolfgang Amadeus Mozart

Thursday, 17 January 2019Finland

Palapelin rakenteluun ei kovasti aikaa tarvinnut käyttää. Mutta sitten se h......n aaria nimi teettikin aivan älyttömästi töitä. Etsin ja kokeilin kaikenlaisia netistä löytämiäni aarioiden nimiä, mutta aina vain sain tsekkeriltä punaista. Vihjekään ei tällä kertaa auttanut sitten tippaakaan. Ja vaikka sain sitten vihjeen jo itse oopperan nimestä niin sekään ei auttanut. Seuraavaksi sain suoraan jo aarian laulaneen oopperahenkilönkin nimen, mutta ei, ei löytynyt tsekkerin nujertajaa vieläkään. Ensimmäisen kerran piti nöyrtyä oikein kunnolla ja kysäistä suoraa vihjettä eli nimeä. No sitä en kyllä koskaan olisi itse keksinyt. Kiitos vaan vielä.

Tänään sitten kätkölle lumisateessa. Purkin löytämisessä ei ongelmia onneksi enää ollutkaan. Nimi vihkoon ja takaisin. Kiitos "ikävästä" ajan varastamisesta ;o) ja kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page