Skip to Content

View Geocache Log

Attended karjir attended Creation Celebration: Waffleday/Våffeldagen 2019

Monday, 25 March 2019Värmland, Sweden

Blev upphämtad vid jobbet i Karlskoga av coco_c och JchK för vidare färd mot Filipstad och detta event.

På väg mot eventet blev det ett par stopp för att plocka en burk eller två.

Väl framme möttes vi av en underbar doft av nygräddade våfflor! Vid bordet blev det lite utbyte av TB och historier medan vi försökte ta oss in till loggboken.

Tack för ett trevligt event!

-*- -*- -*- -*- -*- -*- -*- -*- -*- -*- -*- -*-

Ett av mina mål för året är att logga #8000 - vilket inte bör vara något problem om jag håller samma takt som tidigare.

Jag fortsätter också att jobba på att fylla olika matriser. Femte varvet på datummatrisen för loggade cacher saknar nu bara tre datum. Tredje varvet på D/T-matrisen saknar bara ett fåtal burkar, och planer finns för loggning av de saknade luckorna. Datummatrisen för loggade mystar ska fyllas så när som på den 29 februari.

Tanken är också att jag ska så smått börja beta av de många lösta mystar som ligger och väntar på loggning. Vid årsskiftet hade jag mer än 1400 lösta mystar i Sverige ologgade, och i slutet av februari hade det ökat till över 1430. Problemet är att jag under lång tid har löst fler mystar än jag loggat... Den senaste månaden har jag dock gjort lite ansträngningar för att vända trenden. Nu i slutet av mars är jag nere på mindre än 1330 lösta och ologgade mystar!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page