Skip to Content

View Geocache Log

Found it biffsjef found Klatrejul #17 - Innfartsport til Lillomarka

Wednesday, December 17, 2014Oslo, Norway

Co {*FTF*} kl.1520 med Pellexx.

Jeg hadde akkurat kommet hjem da denne tikket inn, men det var fortsatt litt tid til middag som kunne brukes til andre ting. Pellexx var ganske raskt på tråden og lurte på om jeg var klar, men dette i mitt nærområde, så det var liten tvil om at det ble en liten tur ut umiddelbart.
Parkerte rett ved inngangsporten og fant vel kanskje ikke den enkleste stien, men jeg regnet med at det ikke hastet, for Pellexx hadde litt lenger reisetid så ingen grunn til å stresse, skulle uansett vente til han ankom. Da han dukket opp ikke lenge etter stod jeg klar ved det rette treet, og det var bare å skride til verket:)
Det var et greit klatretre, og selv om en del av greinene kunne virke litt tynne gikk det greit å komme opp til boksen. Litt verre å sjonglere lokket, byttetingene, og blyant samtidig som man skal holde seg fast og signere, men jeg fant en ganske komfortabel stilling så alt gikk greit.
Og med det var nok en luke i denne artige kalenderen åpnet:)

Mange takk for cachen,
og riktig God Jul!

Funnet på tur med Tia.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page