Skip to Content

View Geocache Log

Found it TiiEliLin found Mikäs tämä on?!?

Tuesday, 23 October 2018Finland

Tämä mysse on ilkkunut niin pitkään kartalla, joten tänään oli sen vuoro joutaa löydettyjen listalle... kalenteriaukon täytteeksi.

Vaikka miten koetin tätä ratkoa, en saanut aikaan sopivia naatteja. Ja kun joku ei toimi, koetan etsiä vaihtoehtoisen tavan toimia. Ja sellainen löytyi eräänä iltana kotisohvalla. Seuraavana päivänä tehty maastotutkimus osoitti ajatuksen oikeaksi. Siellähän se möllötti, ilkkuen edelleen.

HaTaTon ja geokoiran kera nollalle, tällä kertaa ei ilkkuminen auttaisi. HaTaTo otti hoitaakseen loggauspuolen ja mallikkaasti sen hoitelikin. Kiitos myssestä!! Purkilla kaikki hyvin :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page