Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ayorama found Puzzle L2

Monday, 22 April 2019Värmland, Sweden

100 MYST PÅ EN DAG MED DT8

Planer å dra en tur til Sverige ble tatt i fjor høst på GIFF eventet i Arvika, der vi fikk høre om en 81 puzzle trail. Vi begynte systematisk å løse alle puslespill i vinter og etter at alle var ferdige ventet vi til snøen var borte og dagene litt lenger. Vi fikk med oss en flott team som 'truet' oss å komme en dag tidligere for å ha hyggelig samvær på kvelden. Jeg fikk haiket med min gode venn til Ørje, og en 'viktig' liste ble satt opp med 80 cacher mot Karlstad som var på ett eller annet vis viktige. Vi rakk ikke halvparten en gang.

Etter en god natt søvn og en fantastisk frukost bega vi oss på vei. Ikke skulle vi bare 'ta' de 81 og fylle matrisen, nei vi skulle også prøve å fullføre 100 myst på en dag. For å få det til har jeg brukt mange timer og offret nattesøvn for å løse de som la i nærheten. 2 av teamet valgte å ikke overnatte og kom grytidlig fra Norge.

81-trailen. Vi klarte å kjøre bil til de fleste steder selv om noen deler var vel bløtt. Alle cacher ble funnet på gode koordinater, de med lavt dt var ofte den mest vanskelige å finne. Oppheng til 'redskap' cachene var ikke like greit overalt. Lett å 'trykke ut' cachen når de ikke sitter fast. Noen har fått seg en ekstra tape, der som var tråden røket ble restaurert og de som la på bakken ble replassert i henhold til D/T høyden.
All med all en veldig flott trail :)

Jeg har mistet ekstraktor kroken. Tror ett sted nord i den mellomste trailen. Hvis noen finner den ;)

Vi logget med nick DT8 (dream team 8)
Takker for enda en flott tur og alle CO for å legge ut boksene så at vi kommer til alt slags steder vi ikke hadde kommet til hvis vi ikke hadde denne hobbyen.

~Ayorama~

I don't know where I'm going.
But I'm going.
Shall i go to the left , where nothing's right?
Or to the right , where nothing's left?
Are you coming with me?

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page