Skip to Content

View Geocache Log

Enable Listing kseistrup enabled Kippers in the Jungle (Denmark's first)

Saturday, September 29, 2007Denmark

Smørmosen, måske bedre kendt som Myggemosen, er ved at antage smukke efterårsfarver, og man kan håbe på at det vil blive tørvejr i morgen på syvårsdagen for Danmarks første cache (omend det næppe bliver lisså lunt som den dag cachen oprindeligt blev lagt ud). Jeg minder om at der er borde og bænke flere steder i nærheden (bl.a. et par hundrede meter nordvest for cachen), hvis man skulle ha' lyst til at spise frokost eller drikke lidt varmt.

Der er stadig masser af myg i mosen, men det relativt kolde vejr gør at de ikke er så aktive. Til gengæld er der stadig så mange blade på træerne at det kan være lidt svært at få et kraftigt GPS-signal.

Hvis man er til kastanjedyr, kan man finde en lille kastanjelund lidt vest for cachen, og der er masser af nedfaldne kastanjer.

Tak til Solskin som genoprettede denne cache (og formåede at tie stille herom i imponerende lang tid), og tak til Sjanten som har forsynet cachen med en travelbug i anledning af dagen. Og tak til alle tidligere og kommende findere af cachen, det har været meget opmuntrende at høre fra jer.

Cachen er nyvasket og ligger på sin vante plads. Den nye box er — i modsætning til den gamle — forhåbentlig vandtæt.

En del vinbjergsnegle krydser cykelstien uden for Smørmosens stianlæg, så pas på at du ikke kører sneglene over hvis du er på cykel.

Gummistøvler er en rigtig god opfindelse.

Til lykke med de 7 år, og rigtig go' skattejagt!

Ny æske, nye kippersKippers in the Jungle er rengjort og klar til at blive fundet på syvårsdagen for Danmarks første cache.
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page