Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jimbo+Hap.dk found Brattforsturen #033

Wednesday, 01 August 2018Värmland, Sweden

Vi så på facebook at der var kommet en ny power trail til i Filipstad. Hmmm tænkte vi, hvor ligger Filipstad egentlig? Vi undersøgte sagen nærmere og fandt frem til at det var ca. 140 km fra hvor vi har lejet os ind i et sommerhus. Måske vi kunne køre et smut til Filipstad og finde serien?
Jo det kunne vi skam godt, og så kunne vi oven i købet finde cacher i tre nye kommuner. Der var ikke langt fra tanke til handling, så vi drog hjemmefra i højt humør og med en masse cacher i GPS'erne. vi kørte hjemad igen om aftenen - stadig i højt humør og med en lang række fund i vores GPS'er. Vi startede ud med et højt tempo på hele 23 stk på en time, men niveauet faldt lidt undervejs og ind i mellem "kom vi til" at finde andre cacher, der lå på vejen. men sikke en herlig dag vi havde,
Flere steder var vi nr. to team, der loggede og der var selvfølgelig lutter friske logge undervejs.
Tak for en dejlig tur rundt, det bliver næppe sidste gang vi besøger området her.
Flere af dagens fund er logget som J+H.DK for at spare plads i loggen TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page