Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nakuichia found Klockan är 22

Sunday, 07 February 2016Värmland, Sweden

Efter en lång och extra slitsam vecka på jobbet är det skönt när helgen kommer så man kan slappna av med besök hos syster och sedan ta en cachingtur på söndagen. Idag blev det lite olika jag cachade med. Dagen började med Geardoman och skulle sedan avslutas tillsammans med kvicksand och Lottath79.

kvicksand föreslog klockor, och då jag löst de flesta tyckte jag det lät som en bra idé.
Några minuters försening blev det, då kvicksands gps ville först ha in oss på en privat tomt, och när hon satt gpsen på bilkörning, ville den ha in oss på ett motionsspår, och folk undrar varför jag inte litar på körvägarna i en GPS, det är inte första gången den vill ha in oss på omöjliga vägar, men efter att bpde jag Och kvicksand hade kollat på kartan hade vi enats om en väg som ledde till cachen, så gpsen gick väl emot oss i början. Men på rätt väg var vi iaf!

Här fanns det ett fint sten monument bredvid gömman, och CO väljer en liten krokig sak, men men det bevisar att vi är olika och tur är väl det. :D Det är ju iallafall att kvicksant inte har en liten mini cooper eller liknande som bil så man kunde ta sig fram till nästa burk för det var isgator överallt.

Jag beundrar CO för hans fantasi när det kommer till mystar och gömmor! Tack för denna!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page