Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found Kuieren rond Heerenveen: de Heide / Nijskoat

Sunday, July 29, 2018Friesland, Netherlands

Na al die tropische dagen eindelijk eens een dag die wat kouder wordt. Vanmorgen al om 6:00 uur uit de veren om zo lang mogelijk van de koelte te genieten.
In het begin ging het goed fout. Blijkbaar was ik nog niet wakker genoeg want ik tikte in het oost coördinaat bij de minuten 55 ipv 56 en ik kwam daar pas vrij laat achter. Een lekker ommetje. Achteraf gezien ben ik toen al langs de cache gelopen.
De route was niet geheel onbekend, een groot gedeelte had ik al eens met Fryslânwalker en het latere Team Atte gelopen. Het was wel opletten voor de vele koeienvlaaien en de boer was net klaar met jarjen. Met de opkomende zon kwamen dan ook de vliegen massaal in beweging.
Al met al een heerlijke wandeling met goed te vinden WP’s en ook de eindcache werd snel gevonden.
Haxepaxe bedankt voor het uitzetten van deze cache.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page