Skip to Content

View Geocache Log

Found it KKSAND found Genvägen 1

Thursday, 27 July 2017Värmland, Sweden

Enligt väderprognosen skulle det bli molnigt men uppehåll i dag. Idealiskt väder för en lagom cacherunda på Brattforsheden alltså. När vi, KAJAN3G och två KKSAND, åkte från Karlstad stämde prognosen men när vi närmade oss Ångsågen började det dugga lite grand. Hela vägen från Ångsågen till Djupa dalen gick vi sedan i nästan regn. Det var inte så mycket så det var lönt att ta på regnkläder, men tillräckligt mycket för att det skulle bli ordentligt blött i gräset och blåbärsriset. Vi blev alltså rejält blöta nertill och inte så farligt blöta upptill. Men vi fick en riktigt skön promenad från Ångsågen till Djupa dalen och vidare Genvägen och tillbaka till Ångsågen via stigarna som går parallellt med 63:an.

Alla 18 burkarna hittades lätt på bra koordinater. Så skall det ju vara när cachandet är en förevändning att komma ut på en skön promenad.

Vi hoppade över T5:an på Genvägen. Sån klättring är inget för pensionärer, det överlåter vi till ungdomarna.

Tack till er som lagt ut cacherna!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page