Skip to Content

View Geocache Log

Found it pratt95 found Myklebust (AdVest #20-2013)

Friday, 20 December 2013Rogaland, Norway

Stf. 11.20 sammen med Magnum719 og Mulebu2
I dag tok eg med meg Gpsen på jobb av ukjent grunn, og sa til Magnum719 da vi kjørte til jobb at hvis det kom en cache på Sola mens vi var på jobb, så kunne vi jo alltids ta en tur å besøke den.
Akkurat da kroppen var innstilt på lunsj, så kom meldingen om ny cache i Tananger området, og vi bestemte oss for å ta turen.
Vi tenkte ikke et øyeblikk på FTF..., men koffor i all verden sku den traileren sperre heile utkjøringa, nu når vi skulle ut å kjøre en rolig tur tel Tananger.

Vi kom oss omsider avgårde, og eg fikk en folelse at eg var kartleseren til han Petter Solberg, med en mobil i eine handa og GPsen i den andre, og ropte høyre, venstre i ett kjør på vei mot GZ.
Bare en gang protesterte Magnum719, for der eg ville ha han til å kjøre hadde de "glemt "å bygge veien.
Nå nærma vi oss kraftig, men siden ingen av oss tenkte på FTF....., så kjørte Magnum719 helt rolig det siste stykket.
Oppdaga plutselig en anna kjent cachebil ned i veien, som kom fra en annen kant, og skjønte straks at her var det en av Mulebuene som kom susende.
Ikke nok med at Mulebuene har cachebiler i alle vektklasser, de har også biler som smyger seg lydløst frem på veier som vi andre bare kan drømme om å få lov å kjøre på, de kaller det visstnok bussveier.

Da vi var 10 meter fra GZ, retter en kjent skikkelse ryggen triumferende med en plastboks i hendene, og vi måtte bare innsjå at vi ikke engang fikk lov til å være med på leitinga denne gangen...men det va jo ikke så farlig....vi var jo ikkje på FTF-jakt.....ikkje i heile tatt....
Etter et lite nanosekund kommer også Mulebu2 hesblesende til GZ, og kunne innkassere STFen sammen med oss.
Highlander155 var i perlehumør, men med ett blir han gravalvorlig, og spør forsiktig...dere kom vel ikke fra Ålgård nå???.......eg må innrømme at eg der og då hadde lyst til å lire av meg en kvit en, men eg besinna meg, og fortalte sanninga.

Etter litt drøs, så slo empatien inn hos highlander155 og han spanderte Abstinens FTF piller av ulik farge til oss andre, og eg var ikkje usein å hive innpå en.... de gjorde underverker, og eg sendte varme tanker til Team Puntervold som hadde vært så forutseende at de hadde putta slike gode piller i cachen.

Da takker jeg Team Puntevold for cachen, som hadde fått en finfin plass, og så takker jeg resten av gjengen på GZ for kjekt minitreff i dag.

This entry was edited by pratt95 on Friday, December 20, 2013 at 9:39:58 PM UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page