Skip to Content

View Geocache Log

Found it KATOD found Mystery längs 26:an #58

Friday, 19 April 2019Värmland, Sweden

Tack för cachen! Den loggades med teamnamnet TTSSK eller TTSK!
Då var det äntligen dags! Som vi väntat. Under påsklovet hade vi planerat in en härlig resa som skulle ta oss runt i Värmland samt ta oss till Norge. Resan började med att jag tog ett tåg mot Nyköping där jag mötte upp Spårsyskonen. Vi tog sedan den enorma bilen till Södertälje där vi mötte upp medresenärerna TelgeTokarna. Som välkomnade oss med mat som var riktigt gött. Efter en stund bytte vi bil och körde vidare för att möta upp den sista resenären, Surin. Efter detta var det bara att bege sig mot Filipstad som fick bli resans första mål.
Huvudmålet med resan var D/T-matrisen i Molkom vilket vi såklart gjorde. Ganska smärtfritt dessutom. Utöver dessa ville vi logga så mycket som möjligt och gärna med bra D/T. Vi hittade därför en PT utanför filipstad som vi passade på att logga. Innan vi loggade oss ner längst 26:an mot Kristinehamn där vi hade en tid att passa. Surin kunde tyvärr inte hänga med oss hela resan så vi droppade av henne vid tågstationen. Så nu blev det inte lika klibbigt i baksätet tyvärr ;). Det hade dock utvecklats en ny doft i bilen vid det här laget och det kändes lite som att gå in i en vägg varje gång man satte sig i bilen… Det visade sig vara osten som hade gottat till sig lite. Efter den plastats in ordentligt var vi redo för nästa utmaning.
Klibbet och osten blev vi dock av med då det var dags för den inplanerade dykcachen som skulle loggas. Man kan ju inte missa en 5/5:a liksom. Jag hade packat ner våtdräkten så det var bara att byta om och traska i. Trots det ganska kyliga vattnet blev det ändå en dyktur på ca 40 minuter innan det var dags att gå upp på land o tina tillsammans med isen som låg på land…
Resan fortsatte sedan i hög fart och till slut hade vi kommit över gränsen till grannlandet. Där möttes vi direkt av snö?? Det hade vi inte riktigt planerat så hör fick vi logga det vi kunde, vilket ändå blev ca 100 cacher.
Sammanfattningsvis var det en otroligt trevlig resa som bjöd på allt man kan tänka sig och som jag absolut kan tänka mig att göra om ;) Och självklart STORA TACK till alla COs och såklart TelgeTokarna som var tokiga nog som ville ha med två galna ungdomar i bilen ;) ;) Tack för en fantastisk resa!!

Då vi var klara med DTmatrisen och styrde mot Kristinehamn kunde vi ju bara inte missa att logga dessa fantastiska mystar som vi löst sedan en tid tillbaka. Riktigt bra cacher som starkt rekommenderas!! Droppar en hel del FPs längst vägen ;)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page