Skip to Content

View Geocache Log

Attended Nakuichia attended Östra Värmlands Vår-Event

Saturday, 07 May 2016Värmland, Sweden

Då var dagen vi alla väntat på äntligen här! Östra Värmlands Vår Event 2016 skulle äntligen gå av stapeln!
Morgonen började med en stadig frukost och sedan på med våra fina arrangörströjor och vänta på att Geardoman skulle komma och hämta mig vid mina hemkoordinater. När han kom så lastade jag in mina grejer och vi kunde, efter en liten avstickare bege oss mot parkeringen för att dela ut koordinater. Vid platsen var det många som redan var på plats trots att det var lång tid innan startskottet skulle gå. Sedan vid 10 kom Resten av arrangörerna och vi kunde dela ut koordinater. Det var meningen att det skulle bli ett startskott när alla skulle få åka, men något blev fel så alla åkte innan nykroppa hann skjuta.
Men för vår del gjorde det inget, alla svängde höger mot staen och till Brattfors, Jag och geardoman svände vänster. Vi hade siktet på lönnhöjden. Vi hade hoppet att vi ialla fall skulle få en FTF idag! Det slutade med att vi hade fått betydligt fler! :D
Efter en lång FTFjakt avslutade vi dagen med ett mycket trevligt event med grillning och lotteri. Många nya och gamla ansikten. När eventet var slut hade vi lite saker vi behövde kolla upp och det slutade med lite nya burkar det med.
Tack för idag alla deltagare och utläggare!


Tack alla deltagare för ett mycket trevligt event!
Glada cachare, mat och dryck och ett lotteri i strålande solsken nära vattnet, vad mer kan man begära?
Jag hoppas vi kan anordna något liknande igen, men då kanske styra upp lite saker och ändra upplägget så det blir lika för alla!
Dagen slutade med att jag hade loggat 17 cacher varav 15 var FTFer :D
Tack återigen!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page