Skip to Content

View Geocache Log

Found it biffsjef found Treehuggers Anonymous

Wednesday, December 10, 2014Oslo, Norway

Det ble litt overtid på jobben og var egentlig ferdig for lengst da det endelig begynte å plinge i telefonen. Faktisk samtidig med at jeg var på tlf med Lsk, så da var det endelig ut på tur.
Og akkurat i det jeg skulle gå ut av døren kom Klatrejul#10, under en km unna daværende posisjon i luftlinje. Ypperlig. Var der på under en halvtime, og stod og ventet noen minutter på Lsk. Det tok ikke så lang tid før han var på plass, og vi kunne fornøyde logge en blank logg.
Etter at det var unnagjort, var det en liten spasertur ned til denne som ingen av oss hadde rukket å ta tidligere. Her var det litt mer krevende klatring, og hjelpemiddelet vi hadde med oss var ikke til så mye hjelp. Men Lsk innehar flere akrobatiske evner enn han aner, så det gikk egentlig ganske greit.
Et flott gammelt tre som fortjener en cach, og en cach som fortjener sine stjerner.

Mange takk for denne,
og riktig God Jul til Khamelen!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page