Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Meedio II

Saturday, 23 June 2018Finland

Tänä Juhannuksena pakattiin auto Neilikka77:n kanssa kätköilyä varten ja otettiin teltta matkaan mukaan (nukuttiin kuitenkin mökissä, sään takia). Pääkohteeksi otettiin Porvoo, lähinnä sielä olevien uusien virtuaalien takia. Muutaman päivän reissu tästä kehkeytyi jonka aikana tuli haettua 57 kätköä ja väritettyä pari uutta kuntaa. Juhannusaatto oli sateinen ja kylmä/juhannuspäivä taas aurinkoinen ja lämmin eli hieman oli kaksijakoiset tunnelmat oli sään puolesta. Hyvä ja hauska reissu saatiin aikaiseksi jokatapauksessa. Mukana kohelsi myös geokoiramme Nuppu

Juhannuspäivän purkki 6/29

Neilikka ratkoi tämän muutama päivä ennen reissuun lähtöä. On se melkoinen meedio Nyt kun oltiin sitten huudeilla niin käytiin purkki etsimässä ja kuittaamassa.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page