Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pellexx found Klatrejul #11 - Minirapell ved Store Åklungen

Thursday, December 11, 2014Oslo, Norway

[b]CO-{FTF} med [red]LSK[/red] kl. 18:05.[/b]

Jeg satt på kontoret da denne ramlet inn. Før jeg hadde rukket å lese beskrivelsen ringte telefonen, og [red]LSK[/red] inviterte på tur. Tenke, tenke... Ok, de e-postene kan jeg sende i kveld, det utstyret må pakkes klart for morgendagens jobb, junior må hentes i barnehagen og overleveres storesøster, og pannekakerøren må gjøres klar. Hodelykt og andre nødvendige remedier ble stablet i sekken, og 15 minutter senere enn antatt var jeg fremme ved Sognsvann.

Det er lett å glemme at vinteren er nær når man bor midt i byen, men her oppe hadde det lille snøfallet i forrige uke transformert seg til is langs store deler av veien opp mot Ullevålseter. Turskoene var ikke de mest egnede på isføre, og broddene har jeg ennå ikke pakket med meg i sekken. Men det gikk forbausende greit, selv om ganglaget ikke var helt naturlig.

Vi skjønte fort at koordinatene var upresise, for ved GZ var det ikke noe som lignet hverken bilde eller beskrivelse. Vi måtte på de andre siden av vannet - heldigvis ikke en lang tur. Så var det å kjenne igjen omgivelsene - ikke like lett i mørket. Men etter litt vandring frem og tilbake var vi sikre på at vi hadde funnet det riktige stedet, og når [red]LSK[/red] i tillegg mente han hadde spottet cachen var det bare å gjøre seg klar til rappellering.

Etter en liten forflytning fikk vi festet tauet, og nedstigningen gikk greit. Ser at CO mener at cachen kanskje kan nås uten hjelpemidler, men jeg ville ikke beveget meg her uten sikring, for jeg måtte virkelig strekke meg. I tillegg måtte jeg bruke begge hendene for å klare å skru opp cachen. Men det var en god følelse å kunne signere loggen. Et par store steiner løsnet og trillet utfor kanten, og dundret i isen på vannet under meg på min vei nedover. Like greit at det var så mørkt at jeg ikke kunne se hva som var under meg. Det blir selvsagt favorittpoeng.

[b][red]T[/red]akker så meget for cachen![/b]

This entry was edited by Pellexx on Friday, 12 December 2014 at 02:20:24 UTC.

Nice evening for a climb

Additional Images Additional Images

Nice evening for a climb Nice evening for a climb

This machine would have been helpful This machine would have been helpful

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page