Skip to Content

View Geocache Log

Attended tomastomas attended CITO Roadtrip '15

Friday, 31 July 2015Värmland, Sweden

Pga försäljning av cachemobilen 2.0 blev vår avfärd hemifrån och tillika ankomst till eventet sisådär en halvtimme försenad och vid parkeringen mötte vi Ourlove som flinande pekade på klockan och antydde att vi var lite sena. Jo, vi vet, men så kan det bli ibland

Vid själva eventkoordinaterna pågick ingen värst aktiv skräpplockaraktivitet utan det pratades mest. Vi fick då reda på att fiskeklubben hade haft en liknande tillställning bara någon vecka innan dagen C. Nåja, nåt litet skräp ska man väl hitta ändå.

Efter ett tag tyckte de som var här på utsatt tid att de hade gjort det som behövdes och bilarna droppade av en efter en. För att vi inte skulle få alltför dåligt samvete så stannade vi kvar en liten stund till och letade skräp, fast i ärlighetens namn pluppade vi mest stenar i vattnet och letade pinnar i skogen. Efter en liten stund kom kvicksand och basisthelvete tillbaks och hämta den jacka som kvicksanden, tvärt emot eventets huvudsyfte, hade skräpat ner med på platsen. Tur det, annars hade hon kanske inte fått logga "attended"

När vi hade hittat alla fimpar som stod att finna och magarna började kurra lite vände även vi hemåt. Halvväg till bilen utropar teamets treåring "Tomas, du glömde din plastpåse". Hoppsan, tur det är ordning på nån av oss, man kan ju inte hålla på och skräpa ner på ett sånt här event. Snabbt tillbaks, hämta påsen och vidare mot Citomobilen för färd hem till Karlskoga igen.

Tack för det första CITO-eventet jag har varit med på, det blir säkert fler framöver. Hmm. Kan man anordna ett CITO-event i sitt eget något stökiga förråd måntro?

infoCache In Trash Out Events are organized clean-up events that involve and benefit the larger community. Cache In Trash Out is an activity intimately tied to geocaching. While out there on a cache hunt, geocachers collect litter along the trails and properly dispose of it.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page