Skip to Content

View Geocache Log

Found it ybysos found Time Kyrkje

Saturday, 06 September 2014Rogaland, Norway

En uforglemmelig dag i bryllup på Vestlandet. Brudeparet hadde bestilt fellesbuss fra Sola Strand hotel til kirken for de gjestene som var tilreisende..
Men jaggu, før vi reiser fra Sola Strand sier bussjåføren at han ikke helt vet hvor dette er, men han hadde googlet hjemme.. Det var jo lovende...

En stund etterpå tar vi av fra hovedveien og beveger oss oppover i et boligstrøk. Jeg hadde sjekket google maps før bussen startet og syntes dette var litt merkelig, men når man er i en buss med så mange mennesker, så tenker en plutselig at "noen andre er sikket på g her og har kontroll".
Vel, nei.

Vi hadde kommet til Kleppe, viste det seg, ikke i nærheten engang av dit vi egentlig skulle. Og her driver vi med stor buss midt inne i et boligfelt.. Bussjåføren sakket farten, rullet ned vinduet og spurte noen forbipasserende om de visste hvor Time kirke kunne være. De var ikke sikre annet enn at "den ikke lå her".. Sjåføren forsøker igjen med noen andre, som forklarer at Time kirke, joda, den ligger på Bryne..
Dermed er det bare å snu bussen og kjøre i vei. Hahaa, bussen er bittelitt stor, veien er ganske liten. Det tar en fem minutters tid å få snudd herligheten, til stor forlystelse for enkelte naboer.

På vei ned igjen fra boligfeltet er ikke bussjåføren særlig klokere.. Vel nede på hovedveien stopper vi derfor i første busslomme, hvorpå sjåføren går ut av bussen og forsøker høre med folk om de vet hvor han skal kjøre for å komme til Bryne..

Men, endelig reagerer flere av oss baki bussen og google maps er på ørten smarttelefoner. Ei jente går frem og dirigerer... Vi ser at vi har riiimelig dårlig tid til å rekke kirken til klokken 14..
Vel ankommet Bryne og vi skal bare opp Arne Garborgs vei. Vel, den rundkjøringen kjører vi glatt igjennom..Vi tar en helomvending i neste rundkjøring og vel tilbake og der vi nå skal ta til høyre, så tar vi like fullt til venstre - mot Tjøttavegen!!! Kartleseren var tydeligvis ikke så stabil på å følge piler.... Hun roper på sin kjære . bussen må igjen foreta en snuoperasjon og vi kommer oss ned igjen..

Deretter rett gjennom denne rundkjøringen vi nå kjører i for tredje gang.. Klokken er noen få minutter på to og vi krysser fingrene.. Kommer under en lav bro og uttalensen fra sjåføren er "håper dette går bra".. JEg tror hele bussen krysset fingrene,, og heldigvis, det funket!!!

Vel fremme foran kirken, klokken 14:02! Døren er fremdeles åpen, ingen klokker har begynt å ringe - puh, vi rakk det. Bruden ankom vel 14:15, og vielsen startet 14:20, godt over tiden.

Vielse gjennomført og det samme er kyssing på trappen. Jeg tar en bitteliten omvei på min vei mot bussen som står parkert bak kirken. Et par smånervse kommentarer på hvor lang tid det egenlig kommer til å ta å komme oss tilbake til Sola Strand, jeg får vel bare innrømme at det tok betydelig kortere tid enn å komme seg til kirken.

Takker så meget for cachen og kirkeinfoen. Dette er vel den lengste loggen jeg har skrevet på en kirkecache, men det var ganske så passende synes jeg


Find # 1119

ybysos - young body, young spirit, old soul

Før sa jeg alltid at frem og tilbake er like langt. Det var før jeg ble geocacher..

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page