Skip to Content

View Geocache Log

Found it kvicksand found Klockan är 13

Sunday, 07 February 2016Värmland, Sweden

Äntligen söndag och ledig dag. Jag hade planerat lite smått med en kumpan att åka till denna lilla håla för att fortsätta logga lite cacher. Han hade glömt bort att han fyller år idag. (hmmm..). Hörde då av mig till Lottath79 och Nakuchia ifall dom var lite sugna på en tur. Jag hade ju lite halft om halft bestämt mig för att gå på bio kl 19, och i morse var jag inte hemma förrän 03 från den dära roliga festen. Så det fick liksom bli lite cacher som inte skulle kräva för mycket, och självklart nåt som ingen av oss loggat förut. Jag hade som förslag på lite klockor, för där har jag nästan alla lösta sedan tidigare.

Mötte upp med tjejerna på buss-stationen och lastade in dom i min bil. Sen bar det iväg. Denna var nummer två på tur. Jag hade ju med mig två tjejer som bott i Filipstad iallafall större delen av deras liv, och den ena av dom har dessutom en likadan gps som min. Ändå blev det några minuters bilkörning åt fel håll. Men när chauffören (jag) och kartläsaren (N) hade enats om en och samma väg, den som leder till cachen, blev allt mycket lättare. Vi parkerade på lämplig plats och började sökandet. Det var dock tur att vi tog min stora cachemobil och ingen liten sak, för vägen var nog inte den som var mest högprioriterad vad gällande underhåll. Ingen av oss halkade, så vi får väl ändå medge att det var bra.

Detta blev dagens sista, då jag skulle på bio och damerna hade andra kvällsplaner. Dessutom började mörkret göra sig allt för påtagligt, så det kändes ändå bra att ha börjat denna resan i tiden med några klockor. Kommer alldeles säkerligen tillbaka när väder och ljus är ett annat för att logga resterande av dessa.

Här tog vi såklart inte bästa vägen, och jag lyckades trampa ner i en mosse och blev rejält blöt om fötterna. Detta var förvisso när vi var på väg tillbaka till bilen, och bestämmer man sig för att geocacha i gympadojjor får man nästan skylla sig själv. Här letade vi nog aningen mer än vi behövde, men letar man bara på rätt ställe så brukar det mesta gå att finna. nu blir det att byta skor och sockar, sen ser vi vad Filipstads biograf har att erbjuda, tillsammans med CO själv.

Tack återigen CO för all tid du har lagt ner på dessa tidsresor.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page