Skip to Content

View Geocache Log

Found it KKSAND found Lungälvsravinerna 11 - Forsen

Tuesday, 12 July 2016Värmland, Sweden

I dag skulle vi göra en liten geocachingtur tillsammans med KAJAN3G. Valet föll på PT:n Lungälvsravinerna. Leden har vi gått några gånger för länge sen, när den var nyanlagd, förmodligen på 1980-talet, men inte sedan den begåvades med ett antal burkar att leta efter.

Det blev en ganska krävande vandring, dels på grund av de branta backarna, men mest för att det var lerigt och blött och väldigt halt på de ställen där det var spångat. Våra vandringskängor och byxor blev ganska smutsiga så vi undrade hur det finklädda paret som vi mötte med vita snygga läderskor kunde ta sig fram utan att det syntes på deras kläder. Paret på cykel, som vi också mötte, tyckte att vi hade det lätt som slapp bära på cyklar upp och ner för branterna.

Här nere vid älven var GPS-mottagningen dålig och GZ flyttades ständigt. Hinten var ju ganska tydlig, men det tog ett tag innan vi enades om vilket av de markerade träden som var det rätta. Växtligheten hade dolt burken ganska bra så det tog en stund att hitta den trots att vi var på rätt ställe. TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page