Skip to Content

View Geocache Log

Attended Geardoman attended Östra Värmlands Vår-Event

Saturday, 07 May 2016Värmland, Sweden

Efter mycket arbete och planerade så var det äntligen dags för dagen med stort D, Östra Värmlands Vår Event skulle gå av stapeln!
Vädret var verkligen på topp när jag och Nakuichia anlände till platsen för cachesläppet, bilen var fullpackad med gear och vi var verkligen laddade för FTF-jakt. När de andra arrangörerna anlände började vi dela ut koordinaterna till deltagarna och gjorde oss beredda på att släppa iväg alla samtidigt. Tyvärr blev det lite missförstånd och folk började åka iväg lite för tidigt, men iväg kom alla och jakten kunde börja!

Jag och Nakuichia hade gjort upp en plan innan att vi skulle åka mot Lönnhöjden och försöka bli först på de fyra cacherna som släpptes där. Förhoppningsvis så skulle vi vara väldigt ensamma och hinna logga samtliga men med tanke på mängden sugna FTF-jägare så hade vi bara satt målet till en FTF på hela dagen, allt över det skulle bara vara bonus.
Senare på kvällen kunde vi räkna samman att vi hade blivit först på ca 15st cacher, helt otroligt!

Dagen var intensiv och det blev verkligen en jakt om att vara först till burkarna! Var skönt när det var dags för själva eventet så att man kunde ta igen sig lite och lugna ner sig efter all stress.

Eventet var verkligen lyckat, en massa glada cachare, både nya och gamla ansikten, och dessutom så hade vi inte kunnat haft mer tur med vädret!

Ett jättestort tack till både arrangörer och deltagare som gjorde denna dag oförglömlig!!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page