Skip to Content

View Geocache Log

Found it spårsyskonen found Mystery längs 26:an #46

Friday, 19 April 2019Värmland, Sweden

TFTC! Denna cache loggades tillsammans med KATOD, TelgeTokarna och Surin! Vi skrev teamnamnet TTSSK på loggen för att spara plats.

Tur vi hade TelgeTokarna med oss som smidigt hoppade upp i trädet och hämtade ner burken. Tack så mycket för denna myst som var lite bitig att lösa.

Då var det ÄNTLIGEN dags för oss, KATOD, TelgeTokarna, Surin och mig, att åka iväg på vår så länge planerade Påsktur. På denna tur ingick först och främst en DT matris i Molkom som vi hade pusslat färdit hemmvid innan resa. Men vi skulle också hinna med att logga lite andra lösta mystar som vi arbetat med under en längre tid. Sedan låg fokuset i bra DT kombos. Men vi hade även en hel del event inplanerade som skulle tajmas in. Sist av allt satsade vi på kvantitet. Som ni säkert förstår kan man inte hinna detta på en dag utan tanken var att vara borta i fyra nätter och därmed försöka logga cacher på lite olika ställen. Som studenter får man försöka snåla in så gott som det går vilket ledde till en del nätter i stugor. Men eftersom vi startade dagen tiiidigt och kom hem sent på kvällen var det ändå bara dags att sova i stugorna. Mat hade vi med oss i bilen, som förövrigt var packad med det mesta man kunde tänkas behöva, ja och stinkande OST!.

Vi hann även med en sväng in i grannlandet, Norge, för att logga lite cacher där innan det var dags att komma hjem igen. Hela resan var super duper kul och snacka om att minnen skapats och kommer att bestå resten av livet. Hur trevligt som helst. Tyvärr hade Surin lite andra planer vilket gjorde att hon fick avvika redan efter att DT matrisen blivit loggad. Men hon var nog nöjd även fast hon fick sitta bak i bilen med två klibbiga tonårskillar under resans gång.

Självklart var det också dags att bada och dyka lite i dem Värmländska skogarna nu när vädret bjöd på riktig sommar värme. Dessvärre var inte vatten temperaturen lika trevlig, men vad gör man inte för att få logga en 5/5 cache? Stor eloge till KATOD som klarade av den bragden trots isen som åg kvar på strandkanten.

På eventen vi deltog på dök det upp många okända personer som alla var trevliga att träffa, men mest förvånad var jag att se välkända ansikten som Tyfting i Töcksfors och Höögarna samt Olle i Skogen i Kristinehamn. I Arvika dök swedish upp även han igenkänd. Världen är bra liten, eller så bjuder kanske Värmland på bra cacher som drar folk från hela Sverige?

Slutligen vill jag ändå säga STORT TACK för alla dem cacher vi loggade under denna resa. Det blev totalt en bit över 400 stycken och alla de COs som underhållit sina cacher åt oss förtjänar en stor eloge. Jag ber om ursäkt för dessa C&P loggar, men om jag minns något speciellt om just denna gömma kommer det att nämnas i den övre delen av loggen. TACK!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page