Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nevelyn_Gorgora found Klockan är 13

Saturday, 17 November 2018Värmland, Sweden

TeamSola:
Team Tingleter, gunnarlj, Flasharry, m4nTiSke & Helga <3, Larssen

MiniSola:
Flasharry, m4nTiSke & Helga <3, Larssen

På ett event förra veckan så bestämdes det att vi skulle slå ihop ett gäng och spendera en dag för att plocka alla 81 pusselcacherna.
Pussel löstes/var färdiglösta på flera håll och lite hjälp ramlade in och även ut. En del pussel utmanade verkligen färgsinnet och det blev tydligt att det är dags att skaffa glasögon...
För en annan som är nybörjare så är det ständigt spännande när det är dags att ge sig ut på tur eller att umgås med andra cachare och när man börjar förstå det där med statistik och D/T matrisen (eller matrixen), så ja... Fortsatt spännande!
Vi hade förberett oss på att det skulle ta nånstans vid 7 timmar att klara detta och for således tidigt från Karlstad. Strax vid 8 på morgon så loggades den första och 13.15 så loggade vi den sista! Ca 5 timmar, inräknat pauser, hur gött är inte det? Däremot var inte vägarna så snälla på bilarna.

Själva serien var riktigt kul, vissa tillfällen så kändes det däremot som om att det bara fanns terräng 3-5 cacher och när man väl kom fram så var det kanske inte alldeles sant. Energin som flera (inte jag ;p) spred gjorde att det gick så snabbt och antalet medlemmar i teamet var också avgörande, för ibland räckte det inte med bara två par ögon.

När vi väl var färdiga så var vi några som kände att dagen inte riktigt skulle vara slut än, så vi tog sikte på Mystserien ´Klockan är`, som team MiniSola. Vi härjade på rätt bra, trots att vi började känna oss lite slitna och till slut så fick vi ge vika för mörkret.

Dagen resulterade i, för mig, strax över 100 cacher, vilket fick mig över 300 fynd, 100 mystar på en dag och en full D/T matris. Kändes väldigt bra för mig som bara hållit på i 10 månader.
Nackdelen är ju då att hjärnan nu inte är helt med i vad som hände vid varje cache, så därför skriver jag en lång, onödig text och försöker skriva in lite hintar när jag kan.
Stort tack till teamet, men min och Flasharrys bil var bäst :p (åh, va jag kommer att få äta upp det där).

Lite sliten när man kom hit och det enda jag kan säga är BLÖTT!

Fantastiskt arbete med denna serien och stort tack till CO för detta!
TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page