Skip to Content

View Geocache Log

Found it Micke70 found Mystery längs 26:an #45

Saturday, 12 January 2019Värmland, Sweden

Tftc !!!

Loggad med ma_uer och Clownslayer. Nu hade dom andra bestämt sig för att köra raka spåret hem. Men vi loggade oss sakta hemmåt, burk för burk hela vägen hem, nästan.... Vi loggades oss med ett gemensamt team namn. Vi skrev in oss som MCM !!

Nu var alla 81 pussel burkarna slut så vi började att beta av dom andra prioburkarna från vår rejält välfyllda lista. Det fanns UE cacher, mystar, Letterboxar, multisar och en dryg hand full med traddar. Vi började med att logga oss in mot stan och en välförtjänt lunch hägrade. Efter lunchen så burkades det hejdlöst vilt i några timmar innan lingonet snart skulle hem. Så det blev dom som han ville vara med på först.

Denna var en av dom !!

Det blev en lång dag idag. Samling 07:00 för oss som bodde på hotellet och en gemensam frukost. Avresa 08:00 och samling för att logga två WIG ar för att sedan ge oss på den stora matiga trailern. När alla 81 burkarna i trailern var loggade så blev det lite andra godsaker loggade innan lingonet som var den första som tackade för sig och åkte hem. Vi andra kör vidare ett tag innan gänget i rogernordins lejongeoracer bestämmer sig för att ge upp dom med och åka hem. Men jag, ma_uer och Clownslayer kör upp mot ett femtontal burkar till så det blir till slut runt ett 40 tal burkar till loggade för min del. Så med dom runt 40 burkarna och trailern på det med sina 81 burkar så var det runt 120 burkar idag vilket är grymt bra. Lagom trött och sliten var man när man landade hemma vid 04:00.

När hela trailern var loggad så blev årets första D/T varv fyllt idag och även några challengar uppfyllda. En hel D/T matris på ett dygn, 100 blåa på ett dygn med flera. Niiice !!!

Då var helgen kommen då vi var ett gäng från Stockholm skulle åka till Filipstad och logga den 81 burkars D/T pussel trailern. Resan är uppdelad på två dagar. Med på den två dagar långa resan är en gedigen lista med utvalda burkar. Första dagen är först och främst planerad som resdag och ett mindre antal utvalda burkar att logga på vägen till Karlstad där vi ska bo över natten från fredag till lördag. Ja tanken var från fredag till lördag men klockan hade passerat en liten bit in på lördagen innan vi checkade in på hotellet. Så kan det gå !! På lördagen så är det så klart pussel trailern som ska attackeras först. Sen har vi lagt till ett helt batteri med andra intressanta burkar på att göra listan för att fylla på dagen med allt eftersom vad tiden räcker till. Sen blir det ju så klart som vanligt något extra stopp efter vägen för att hugga en kommun, en kyrka eller något annan burk man behöver för någon galen challenge. Kan också vara helt enkel för att man ser något annat skoj eller en enkel bensträckare eller för att kolla om det finns något bläck kvar i pennorna. Det finns massor med letterboxar, multisar, WIGar, mystar och även en hel del med skojiga traddar som vi fyller på dagen med.

Dag ett så möts upp i Kristinehamn för dagens första gemensamma burk. Jag, ma_uer och Clownslayer i min Geopajero och rogernordin, BeholderX, mikano66 och L8P1 i rogernordins lejongeoracer. För min del blev det ett tiotal loggade burkar loggade första kvällen innan vi landade på hotellet vid midnatt. Det blev en bra kväll med flera bra burkar loggade.

Dag två så ansluter lingonet på gz för dagens första burk och kör framförallt trailern med oss och några burkar till innan han viker av hemmåt.

Den här var en av dom som vi loggade denna dag.

Cachiiing !!!

😁😁 😁😁 😁😁 😁😁 😁😁

Ett stort tack till alla CO som jag loggat en burk från idag !!!

😁😁 😁😁 😁😁 😁😁 😁😁

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page