Skip to Content

View Geocache Log

Found it janinge68 found Andedammen i Kviamarkå (AdVest 2013 #16)

Monday, 16 December 2013Rogaland, Norway

{*TTF*} @ 15.45

Passet ikke så godt å reise ut hit da denne kom på mail i formiddag,men med en ettermiddagslevering på Håland på Bryne,så var det ikke lange biten å dra utover hit for å se hva vi kunne finne.
Industriområder er jo sjelden en fryd for øyet,og det var det vel heller ikke her,men det var interresant å se dimensjonene. Var helt vilt digert,dette gartneriet (skal tilbake hit en gang seinere å prøve på multien). Parkerte ved brakkeriggen,og med nesa i iPhoneen gikk jeg og Vetle bortover. Valgte,som så ofte før ikke letteste vei,så det bar over "prærien".Tradisjonen tro plaska jeg nedi de fleste vannhullene bortover.
Det var jo ikke så langt,så det gikk jo nokså greit likevel.
Da vi var ferdige å logge kom Hanedalen. Hun hadde funnet den smarte veien :-) Pratet litt,og tok et par av de andre cachene på området sammen. Var koselig,det :-)

TFTC!

La oppi to sporbare.

This entry was edited by janinge68 on Monday, 16 December 2013 at 16:37:31 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page