Skip to Content

View Geocache Log

Found it HerrTeamDavidsson found Svart #2

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

Navigerar SysterHax väg hit. Tog sedan rätt väg...


Mål två var färgserierna öster om Alstern, men även ett par andra rackare bockades av. Innan turen inleddes stärkte vi oss med fin naturlunch i skogen, sedan satte vi fart med Olof och hand konditionerade, kylda luft. Vi hann precis så långt som vi tänkte för att hinna ordna med kvällssallad till eventet som MrZaibot skulle hålla i trakterna.


Vilken helg! Eller nu råkar det inte vara helg, men på semestern känns de flesta dagarna som lördagar och söndagar . Systerhax och jag sov hos barnens mormor och morfar, och vi går upp före dem alla och drar iväg västerut. Målet är ett par upplevelserika dagar i Värmland och vi är kittade för allt, men har inte någon helt exakt plan, utan bara många idéer. Vi startar med en trail på MTB längs västra sidan av Alstern, och även en rackare i Alstern, följer upp det med de färglada serierna på östra sidan av sjön. Sedan blir det event vid Kalhyttan där ett större släpp sker och vi tvingas på jakt i flera timmar. Efter ett superskönt nattbad och tältnatt vid Yngen blir det ca 16 km paddling i den sjön, innan det är dags att åka hem och packa om för nästa del av semestern. I Pennybridge möts vi av spontanmiddag hos en uppsättning grannar och tårtfika till nattmacka hos nästa. Livet har allt bra många goda stunder. Solen stod som vanligt denna ändlösa sommar helt ohotad på himlavalvet hela dagen, och värmen var hela tiden tryckande. Tacksam för att SysterHax såg till att få med mer vatten an jag tänkt. Ett stort tack för er som spridit ut plast i naturen som gav oss en anledning till denna friskvård. Vi kommer tillbaka!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page