Skip to Content

View Geocache Log

Found it zkafe found Metsärinne, Puro 1

Monday, December 27, 2010Finland

Lähdin jäätornille kaveriksi suunnittelemaan sähköjuttuja ja ostamaan tavaraa. Eilolma soitteli ja tahtoi matkaan leikkimään, edellinenkin leikki oli menossa niin hankala oli lähteä.

Puu-ilosta sitten ulos tullessa tuttu geomobiili odotti oven edessä melkein koko reilukerhon voimalla. Eikai se auttanut kun vaihtaa lennossa leikkikaverieita ja lähteä Eilolman ja Itiqin kanssa purkille. Eihän mulla ollut gps:ää eikä lamppuakaan matkassa. Virtuaalilemmikissä sentään on joku geolivejuttu ja yritin leikkiä sillä takapenkillä. Luulin että ollaan menossa jollekkin mysteerille kun matkalla yritettiin arvuutella mitä lintuja voisi pesiä tähän aikaan vuodesta. Enhän mää tiedä sellasista jutuista yhtään mitään. Geomobiilila mentiin purkin viereen ja todettiin että tää on helppo drive-in kätkö jonka vois hyvinkin taksilla käydä hakemassa. Sitten alettiin etsiä linnunpesää??? Olin vähintäänkin kuutamolla, purkki oli löytynyt mutta mihin me linnunpesä tarvitaan? Tyypillistä reilukerhoa... Kiitti kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page