Skip to Content

View Geocache Log

Found it spårsyskonen found Mystery längs 26:an #69

Saturday, 11 May 2019Värmland, Sweden

TFTC! Denna geocache loggades med team namnet SSÖ där spårsyskonen, KATOD, NisseW och hatlenkarlsson ingår.

{*FTF*} - Wow! Verkligen en stilig myst! Lämnar solklar FP här. Tack.

För det första vill jag be om ursäkt för alla C&P loggar jag postar under helgen, det är lite svårt att komma ihåg någonting unikt om varje cache man loggar. Men på de som jag gör det kommer jag att skriva lite över detta stycke.

Övergripande beskrivning om Tibro-turen:
Denna helg hade jag från början planerat att ta mig till Filipstad. Det var ju så att det fanns ett eftertraktat vårevent där, ÖVVE. Till det eventet var det lovat att det skulle komma ett antal nya gömmor vilket förhöjde intresset att ta sig dit en aning. Jag och KATOD ville ju så klart åka dit, men det hade kännts bra om vi var någon mer. Så rogernordin tillfrågades och planerna började ta form. Men helt plötslig kom en post på Facebook upp som förändrade hela vår tilltänkta plan!!! Nämligen alla vår lösta mystar i Tibro hade blivit arkiverade, men enligt CO skulle dessa burkar ligga kvar ett tag till i naturen. Så planerna växte fram att ta både Tibro och Filipstads eventet på en och samma tur. Så en PQ gjordes på vad som skulle loggas under fredagen, ungefär 180 lösta mystar. Då kom vi på tanken att vi nog borde behöva vara någon mer eftersom vi nog inte skulle orka med allting, så där kom Ezap in i bilden. Eftersom fredags morgonen tillbringades i skolan med Nationella Prov i engelska för mig och KATOD kände vi inte riktigt för att logga alla mystar utan mer spring hjälp. Så min klasskompis som aldrig varit med och cachat förut tillfrågades och han kom så småningom med i bilden han med, så ett konto fixades och sen bar vi iväg. KATOD körde ena bilden där jag och NisseW fick springa ut och in hela natten medan rogernordin körde den andra bilen. På loggarna skrev vi teamnamnet TRESK. Det blev mycket sent innan vi var klara med alla burkar och då var det bara att åka upp mot Filipstad för att ta sig några timmars sömn innan det blev dags att dra igång även det äventyret.

Övergripande tur om Filipstad-turen:
Väl i Filipstad hade vi lyckats bädda ned oss i bilen jag och KATOD medan NisseW slog upp tältet alldeles bredvid oss. Ezap och rogernordin hade fått andra planer och åkte hemåt istället för att följa med oss till Filipstad som det egenligen var planerat för från början. Så vi satte larmet på 8:30 då det skulle komma nya burkar redan vid 10:00 och vi hade mycket att packa om i bilen innan vi kunde bege oss iväg redo och klara för FTF-jakt. Klockan 10:00 träffade vi på hatlenkarlsson och tillsammans bildade vi teamet SSÖ. Vi hängde ihop så när hela dagen innan hatlenkarlsson bestämnde sig för att avvika hemåt fram emot kvällen. Men jag, KATOD och NisseW hängde kvar för att dra på event och grilla lite körv. Det visade sig löna sig för den allra sista energin vi hade i våra hjärnor gick åt för att lösa den sista mysten, en 5/4!! Så på vägen hem avslutades helgens äventyr med en trevlig FTF. Totalt under helgen fick vi ihop ungefär 40 FTF:er Vägen hem var sedan jobbig att köra men med några kommunstopp klarades även detta av.

Sammanfattning:
Till råge på allt kom jag upp i ett nytt jubileum då min 10'000:e cache loggades! Ett mål som jag kämpat för ett tag nu, skönt att äntligen uppfyllt det så man kan börja satsa mot nästa.

Tack till alla helgens CO:s för att ni lagt ut cacher så vi fick en mycket skoj helg. NisseW som hade detta som sitt första äventyr fick lite mersmak så vi får väl se när nästa idiotresa blir av. Nästa helg blir det Berlin i alla fall.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page