Skip to Content

View Geocache Log

Found it sykkelfantomet found Juletre...?

Sunday, 22 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} 22.12.2013@1757 sammen med Lillefantomet. Hadde et hull i kalenderen og ikke fått tid til geocaching tidligere i dag, så Lillefantomet og jeg var i ferd med å gjøre oss klar for en liten kjøretur da det plinget i mobilen om at en ny cache var lansert i Stavanger. Satte oss ned med Herr Google og et par andre med mye kunnskaper og fikk nokså fort noen koder ned på arket, kastet oss i bilen fra Sandnes, og med Lillefantomet som kyndig kartleser "straks venstre, så første høyre osv" hørte jeg plutselig "3 meter!!" Stoppet midt i veien og fikk kastet oss over kodene og vips der stod vi med en fin notisblokk hvor det kun stod 3 bokstaver og ett tegn fra før: F T F: Lillefantomet kunne unne seg en liten belønning mens Sykkelfantomet logget - det er rikelig med belønninger igjen til de neste som finner denne fine cache'en. Til slutt la Sykkelfantomet igjen en liten TB og sørget for at alt ble lagt tilbake som seg hør og bør. Observerte CO eller kanskje noen gjester innenfor, men siden vi hadde lest at dette var hjemmet til CO så tillot vi oss å vinke, vel vitende om at dette ikke var "simple mugglere" som observerte oss.

På vei tilbake observerte vi en ukjent kar gående med en GPS i hånden som tråkket målbevisst mot cache'en og vinket tilbake når vi hilste. Fulgte med ham i speilet og observerte at han gikk rett forbi gjemmestedet, vet ikke om han ble STF eller ikke, får følge med i loggen :)

Uansett: dette var en veldig fin cache, hyggelig at CO plasserer den hos seg selv og forteller om det i beskrivelsen for ellers hadde jeg ikke vært komfortabel med å logge denne. Tildeler selvsagt et favorittpoeng til denne, både fordi den var kjekk, at det var en Mystery, og at vi fikk en sjelden FTF, den tredje på meg/oss så langt. TFTC.

(Rated 5 stars with [url=http://www.gcvote.com]GCVote[/url])

PS: Siden vi hadde parkert midt i gata og hatt det så travelt, oppdaget vi først invitasjonen til en liten visitt ved publisering etter at vi var kommet vel hjem igjen. Det hadde vært hyggelig, vi får håpe vi treffes på et av de kommende event, vi tenkte å være med både på neste pizza-treff på Ålgård og på Grotprof sitt event på universitetet i februar.

This entry was edited by sykkelfantomet on Sunday, 22 December 2013 at 17:47:59 UTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page