Skip to Content

View Geocache Log

Attended Pek47ka attended Miitti keskimäärin äitienpäivänä

Thursday, 11 May 2017Finland

11.05.2017 17:15 - 19:05 #1876 loki1 loki2

Mennessäni miittiin kävin laittamassa uuden 0 km Nummela purkin paikoilleen ja sain sen liipaistua tarkastukseenkin kännykällä 17:03. Tämä sitten julkaistiinkin aivan kohta eli 17:30 sopivasti ennen miittiä.

Miittiin alkoi tulla porukkaa jo hyvissä ajoin ennen alkukellonaikaa. Porukkaa tuli aika tasaisesti ja näytti kaikille riittävän istumapaikkakin nyt. Tietysti tämä miitin piilomerkityskin oli joillekkin paljastanut. Kiitos heille muistamisesta. Tunnelma oli lämmin ja monta uuttaa harrastajaa tuli nähtyä, kun vain muistaisi ensi kerran nimen ja naaman.

Lokikirjan ensimmäisellä sivulla on 40 nimeä ja toisella 32. Jos sitten otan tuosta pois itseni ja toisen Haimmalan (oli varmuudeksi kirjoitettu molemmille sivuille) nimen, saadaan 70 vierasta, joka oli juuri sopiva miitin teemaan.

Kiitos kaikille miittiin osallistujille!

.
Kun noita triploja pitää (tai eihän se ole pakko) keräillä, oli käyntiä puolenyön tietämillä lentokentällä ja sinne mennessä kävin multin ja tradin hakemassa.

Niin tämä miitti oli tosiaan oikeana syntymäpäivänäni ja täällä oli kyllä vieraita (tuttuja) eniten paikalla. Perjantai-iltana olimme sitten juhlimassa tyttären 40v päiviä vähän myöhässä ravintolassa Varsinaiset juhlani olivat lauantaina

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page