Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Lieven found GG2-Weg met de ringvaart

Saturday, September 14, 2013Oost-Vlaanderen, Belgium

STF team VJVG

Annelies van de Gentse Haviken en ikzelf beten ons voor 7 uren non-stop vast in deze Multi van de ringvaart, en dit bij regenweer. We waren alletwee zeer blij dat we na het vinden van de cache eindelijk een boterhammeke konden eten in de auto, met de verwarming volle bak om ons toch wat te drogen. Wij waren de eersten bij WP1 – en even later kwamen ook Willy’s en de Marjetten met 3 en nog een team met 4 aan. Beide teams hadden de tag eerst gespot Nadat zij de tag gevonden hadden slopen ze op slinkse wijze weg om ons te verschalken. Deze teams hadden ongeveer een 20 minuten voorsprong genomen daar. Bij een aantal volgende waypoints stelden we vast dat de voorgangers wel erg hard hun best gedaan hadden om sommige WP’s zeer goed te verstoppen…

Er kwam kentering vanaf WP8. WP8 bleef anderhalf uur ongevonden (na Willy’s die dit wel hadden gevonden), en terwijl enkele collega teams daar opgaven bleven wij met ons tweeën doorbijten en geen haar op ons hoofd dacht eraan dat wij zouden opgeven. Het tweede team gaf op (of gedeeltelijk op) en een paar andere teams surften mee met ons. WP9-12 werden grotendeels samen met de andere teams opgelost, in totaal met een 8-tal personen, waarbij we mekaar hielpen. Op weg naar WP13 viel ons in dat we waarschijnlijk een foute interpretatie gedaan hadden bij de minuten en seconden. We checkten een alternatief punt op de GPS en dat kwam veel logischer uit. We dachten op dat moment dat het waarschijnlijk om de finale stash zou gaan want de listing gaf niet aan hoeveel WP’s wij konden verwachten. We roken onze kans om hier het verschil te maken en beslisten om ons af te laten zakken uit de groep en zo proberen de rest van de groep af te schudden. Dat is ook gelukt, en zo konden we een voorsprong van 15 minuten opbouwen alvorens de rest van de teams ook de ‘fout’ ingezien hadden. Die waren ‘not amused’ toen we hen terug zagen, maar het blijft natuurlijk een wedstrijd. Op de eindstash was het ook nog spannend want we wisten niet dat er te prikken was, er stond toen namelijk nog ‘micro’ in de listing, en dat klopte niet. We stonden daar toch een 20 minuten te zoeken naar een petling of zoiets tot er gelukkig een SMS tip binnenkwam van onze coach dat er moest geprikt worden. Vijf minuten later de alomverlossende TOK en een log als tweede, na Willy’s en de Marjetten. Deze cache krijgt een favoriet punt voor de uitdaging - de mooie ruige wandelomgeving en de onvergetelijke herinnering.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page