Skip to Content

View Geocache Log

Found it Nevelyn_Gorgora found Kalhyttan 2

Saturday, 29 September 2018Värmland, Sweden

Team MGFN:
m4nTiske
gunnarlj
Flasharry & son
Cacher loggat med antingen MFGN, Nevelyn_G eller hela mitt nick. Kan ha blivit några knepiga krumelurer också...

Idag var siktet inställt på Filipstads event för Geocaching Sveriges 10 års jubileum, så det var fem halvpigga, hurtiga individer som bosatte sig i bilen tidigt på morgon.
”Mystar längs väg 26” var del av dagens mål, men det blev även andra burkar som bestämdes på vägen.

Vi hade under veckan suttit och försökt att lösa myst 1-38 i serien och för mig som nybörjare (det här var min första omgång med förberedelser och cachande ”på riktigt”) så var veckan blandat med känslor av lycka till ren ångest, då jag och mystar inte riktigt har fungerat. Att jag dessutom fick en del prestationsångest för att kunna hålla mig på någorlunda nivå med de andra, det var inte det lättaste. Men vi hade riktigt kul och jag ser fram emot att göra det fler ggr.

Själva dagen flöt på hur fint som helst och det var bra fart på teamet vid varje stopp, även om det blev något lugnare mot slutet. Mini-Flasharry var suverän på att hitta gömmorna, så loggandet gick för det mesta fort. Vädret var härligt, färgerna sprakade och höstens trivsamhet var tydlig.

Cachen.
Passade på att plocka denna efter eventet. Inga större problem att hitta gömman.

TFTC!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page