Skip to Content

View Geocache Log

Found it Muspel found Langs skiløypa

Sunday, December 28, 2014Oppland, Norway

Når denne kom ut var vi rundt 200 mil lenger sør - så en FTF var ikke mulig for oss . Men selv om jeg hadde vært hjemme hadde jeg nok ikke startet med en gang , selv om jeg tror at jeg hadde vært framme først .
Det blir litt for mye i det siste med jule-ftfer synes jeg - at folk sitter timevis i biler og venter på en pling blir i mine øyer latterlig og helt overdrevent - men hver som han vil .

Vi kom hjem fra julebesøket i Tyskland i foregårs , i går var det bare å slappe av , men i dag fristet det men en liten tur . Jeg måtte sjekke en av mine cacher i nærheten , da var det bare å kaste en stige inn i bilen og å prøve seg på den .
Parkerte rundt 200m unna og kom snart fram til det rette treet , GPSen var egentlig ikke nødvendig , nok fotspor som viste veien . det var godt at stiga var med , mens jeg sikret den gikk Triaden1 opp og signerte for oss begge to .

Takk for cachen her midt i skogen - det var en fin liten ( egentlig altfor liten ) rusletur over en nedsnødd sti - alt virkte bare vakkert i dag !

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page