Skip to Content

View Geocache Log

Found it Systerhax found Brattforshedens reversecache

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

Vi fick hjälp av ett gäng glada mugglare när vi letade siffror. Ska erkänna att det var en av mugglarna som hittade den första siffran. Sen gick det smidigare och burken var funnen. Tftc

Sommaren fortsätter och med den även äventyren, denna gång bar det av till Filipstad för umgänge och lek i två dagar. Vi hade lagt upp en plan för vad vi ville göra men redan innan den startade fick det tänkas om då nya förutsättningar kom till. Det blev varma och intensiva dagar med mtb, simning/bad, kajakpaddling och övernattning i tält. Dessutom blev det event och umgänge med ett helt gäng sköna värmlänningar som vi dessutom körde ett galet FTF-race med på kvällen. När jag nu sitter här hemma i Örebro igen och tänker på hur många CO som finns därute som gör detta möjligt blir jag otroligt tacksam.

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page