Skip to Content

View Geocache Log

Found it haljan found Puzzle Z14

Thursday, 18 April 2019Värmland, Sweden

Tftc 😀
Denne serien med Mystery-cacher gjorde Contiper meg oppmerksom på på senhøsten i fjor. Satte straks i gang med å pusle. Pusla til jeg ble drittlei. Endel uker senere var motivasjonen tilbake, og jeg puslet igjen til jeg ble drittlei. Nå var det heldigvis ikke så mange igjen, men de som var igjen tok til gjengjeld mye tid. Da motivasjonen nok en gang kom tilbake, så puslet jeg ferdig resten, så jeg har puslet alle puslespillene selv :-)
Vi ville vente med å finne cachene til det var mulig å kjøre runden. Det gikk nesten, bar i overkanten av 10 cacher vi måtte gå etter pga mye snø.
Denne geoarten var selvfølgelig hovedmålet for denne turen. Hadde også et delmål til. Å finne minst 100 mystery på en dag. Da ble det mere oppgaveløsning i Molkom og Karlstad. Hadde mer enn nok av cacher å velge mellom her :-)
Det ble en flott tur i flott natur, og vi fant alle 81 cacher i Geoarten :-)
Føler meg litt snytt for endel treklatringsattributter som jeg synes burde vært med på mange flere cacher. Vi klatret iallefall en god del ganger. Fra vi fant den første cachen til vi fant den siste tok det ganske nøyaktig 6 og en halv time.
Vi Geroannie, Contiper og jeg signerte alle dagens cacher med GCH.
Her ble vi litt overrasket over gjemmestedet. Ble i tillegg litt våte her, men opplevelsen er verdt et favorittpoeng, synes jeg :-)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page