Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mostly Moose found Mimresteinen

Monday, 15 June 2009Oslo, Norway

De beste bursdagene er dem man kan feire lenge, riktig lenge. Men jeg skal medgi at jeg har slitt lenge med å fatte denne bursdagscachen. Så har jo heller ikke vi eldre så lett for det. Etter noen bomturer kort etter at jeg oppnådde den latterlig høye alder av 50, henfalt jeg til grublerier, slik vi gamle gjør, og lite godt kom det ut av dem. Mens jeg så ungdommen boltre seg med å løse Dr. Early Bird's mysterium, ble jeg gradvis en bitter gammel mann .

Til slutt måtte jeg gå i eldreterapi hos ungfoler som PPJ og Bjorges, men sant å si var ingen av dem overivrige etter å hjelpe en gammel mann over veien, selv om de vel ga meg en teskjefull med betraktninger om saken.
Men med de seneste funn gjort av profeten Roland Korg, pjacklam og slike lurendreiere, skjedde det noe i hodet på en gammel gubbe . Det lille ekstra hint jeg for lenge siden fikk av ungfole A, lot seg nå koble til det lille jeg fikk av ungfole B, og jeg innså at jeg hadde tenkt helt feil. Derfor kom linjal og storkart frem igjen, og denne gang gikk det bedre. Dessuten bar det avgårde til et område som jeg forsåvidt har passert mange ganger, men bare på korte besøk, som jeg nå kunne mimre ettertrykkelig over.
Til min alderdommelige tilfredshet (det er lett å glede de eldre, skal jeg si dere), viste dette seg å være meget vel tilrettelagt for barn i alle aldre, også vi som går i barndommen, og som kanskje ikke er så gode til bens som dengang da, men som i hvert fall kan tisse ved egen hjelp.

Her i livets aften er vi også blitt en smule svaksynte og mindre sensitive for detaljer, så en smule hjelp fra en evigung helpline måtte til for å sortere de mange steiner jeg fant på min vei. Men til slutt fant jeg den rette, herom hersket ingen tvil, og det rundskue som herfra er mulig å få, bekreftet at gåten nå var løst. Ved hjelp av det adekvate hint fant jeg så den snedig erlagte boks.
Takk til Dr. Early Bird for denne storslåtte, utradisjonelle cachen , som også mange andre enn jeg har hatt glede av.
Dette følte som et passende sted å skille lag med min NGC All makt til fantasien, som har fulgt meg til mange cacher i fjern og nær. Her la jeg også igjen en krysning av elg og reinsdyr, det passet også bra.
Det var for øvrig mange blomster og fugler, slik som vi eldre liker.

Nå hastet jeg hjem for å høre ønskekonserten, men så viste det seg jamen at den var i går og sånn oddkast skjønner jo ikke jeg noe av.

Mostly Moose

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page