Skip to Content

View Geocache Log

Found it stianjo found Bitihorn Es-Ja #70

Saturday, 01 September 2012Oppland, Norway

Jada, da har vi vært her og - lett match (uhm).

Her skulle Broden m/familie absolutt bestige denne knotten, så da kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å være med. Går sikkert greit det.

Starta fra parkeringen i bånn ved teltet til en eller annen sørsame, noe som jeg senere har blitt fortalt
er en lett rute. Alt er kanskje relativt, denne var iallefall bratt nok for min kropp - som jo faktisk er skapt for fart og spenning (den var det iallefall en gang i tiden innbiller jeg meg lol). Starten var grei den, gikk sånn passe smått fremover - Rico, bikkja til brodern var iallefall storfornøyd og leda vei. Ettervært må det jo kunne sies att det ble "noe" brattere, og pausene ble hyppigere. Jeg var taktisk og dannet baktroppen, da dette er klart den viktigste oppgaven ved en topptur. Noen må jo ha kontroll over flokken og att alle er med. Samtidig tar jeg på meg den tunge oppgaven med å innbille de lenger frem att de med god samvittighet kan ta pauser.

Odalsjenta spratt oppover de bratte partiene som en ny art av den velkjente fjellgeita, lurer veldig på hva hun fikk servert til frokost1?!? . Dopingtest burde være en del av en slik tur, her var det helt klart noe muffens.

Da jeg trodde jeg skulle dø for n'te gang så jeg igjen denne fjellgeita stå å veive med armene og rope nedover att vi straks var oppe. Det var sannelig på tida for her var det ikke veldig mye saft igjen i låra. Vel oppe var synnsikt godt med en liten pust i bakken (toppen) og nyte en fantastisk utsikt. Cachen ble kjapt funnet av de andre og jeg var godt fornøyd med å få servert loggen i hendene. Denne ble logget med god sammvittighet.

TFTC.

PS: Noen burde opplyse om at nedturen er nesten like slitsom for en skranende kropp :)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page