Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found Uzze Beste

Wednesday, August 9, 2017Limburg, Netherlands

Dit keer was ik samen met mijn dochter op stap. Een paar keer per jaar hebben we een vader-dochter dag, cachen maakt daar altijd een onderdeel van uit. Na afloop wordt de dag dan afgesloten met een etentje.
Hoe wij het plannen weten wij niet, maar de weergoden zijn ons al jaren gunstig gezind. Vaak is het de dag voor de wandeling regen, de dag erna regen en op de dag zelf stralende zonneschijn, of als wij de cache gevonden hebben plensbuien.
Vandaag was het weer zover, prima cacheweer.

Wij hadden in eerste instantie culpa1: jekerdal uitgezocht. Ik had al enkele medegeocachers gevraagd voor nadere info omdat de helft van de WP’s moeilijk te vinden schijnen te zijn. Helaas geen info gekregen en inderdaad, op WP1 na niets weten te vinden. Dus hier waren wij snel klaar mee!
Gelukkig had ik een alternatief meegenomen, Uzze Beste.
Deze wandeling zat prima in elkaar. Alle opdrachten waren goed te vinden en ook de cache lag in goede conditie op de berekende plaats.
Berekende, ja, je moet wel heel wat rekenen tijdens de wandeling. Gelukkig is mijn dochter “juf” en had ze geen hulpmiddelen nodig.
Wij werden wel erg op de proef gesteld. In de omschrijving staat nl., “Kijk om je heen en geniet van de uitzichten”. Die lieten wel lang op zich wachten, maar toen ze aan de beurt waren was het wel de moeite waard. Maastricht lag aan onze voeten!
Al met al hebben wij ons tijdens de wandeling prima vermaakt, na afloop nog even een pilsje en toen op naar Sittard voor een heerlijke maaltijd.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page